Smeštaj

  • Život u Domu Torlak može biti aktivan ili miran u zavisnosti od potreba naših stanara.

    Naš osnovni cilj je da osetite udobnost Doma Torlak i da se osećate kao kod svoje kuće.

    U skladu sa Vašim potrebama, možete se odlučiti za dugoročni, privremeni ili dnevni program stanovanja.

  • U okviru doma se nalazi trepezarija za ručavanje, prilagođena potrebama starih, zajednički prostor sa posebnim delom za čitanje i prostorije za okupljanje sa prijateljima i članovima porodice. Prijatni ambijent i ukusno pripremljeni obroci omogućavaju našim stanarima zdravo i toplo okruženje u kojem će živeti.

  • Dom raspolaže sa 10 dvokrevetnih, 2 trokrevetne i 3 četvorokrevetne sobe. Svi kreveti su prilagođeni potrebama starijih osoba, odgovarajuće visine radi lakšeg sedenja i ustajanja starih osoba. Sobe su usklađene sa najstrožijim standardima u cilju postizanja najvišeg nivoa zaštite i bezbednosti naših stanara sa instaliranim sistemom za upućivanje poziva medicinskom osoblju.

  • Dom raspolaže i sa medicinskim krevetima, sa podizanjem uzglavlja i uznožja i štelovanjem visine samog kreveta, pri čemu je svaki opremljen trapezom za pacijenta.

  • Svaki nivo poseduje veliki dnevni boravak, opremljen LCD TV uređajima, sa zasebnim izlaskom na komfornu terasu ili dvorište. Vila Torlak poseduje i mini bioskopsku salu, salu za vežbanje, rehabilitaciju i zajedničke proslave.